Access Consciousness Bars

Kas sa mäletad seda viimast hetke oma elus, kui sa olid täiesti lõõgastunud, hoolitsetud ja hoitud? Või on sellest liiga kaua aega möödas kui sa tajusid tervendamist ja lahkust ilma igasuguste hinnanguteta sinu keha ja olemise suhtes?

Esimene Accessi põhiklass on Bars™. Kas sa teadsid, et su peas on 32 punkti, mida õrnalt puudutades, saad edukalt ja kergelt vabaneda kõigest, mis ei lase sul vastu võtta? Neet punktid sisaldavad kõiki mõtteid, arvamusi, uskumusi, emotsioone ja kaalutlusi, mida sa oled kogunud kõikide eluaegade jooksul. See on sobiv silmapilk sinu jaoks, et vabaneda kõigest!

Iga Access Barsi® seanss vabastab 5 -10 tuhande aasta jagu piiranguid, igas sinu elu valdkonnas, mis vastavad kindlale Barsi punktile, mida puudutatakse. See on uskumatult hoolitsev ja lõõgastav kehaprotsess, tühistades piiranguid kõikides sinu elu hetkedes, mida sa soovid muuta.

Kui palju oma elust sa veedad pigem tegutsedes kui vastuvõtmises? Oled sa märganud, et su elu pole veel selline nagu sulle meeldiks, et see oleks? Sa võiksid saada kõik, mida sa ihaldad ( ja isegi veel enamat!) kui sa oled valmis vastu võtma rohkem ja tegema võibolla natuke vähem!

Vastuvõttes või õppides Bars’i lubab see hakata sellel kõigel ilmuma su ellu.

Access Bars® on aidanud tuhandetel inimestel muuta oma eludes paljusid seisukohi nende kehades – hõlmates und, tervist ja kehakaalu, seksi ning suhteid, ärevust, stressi ja raha ning veel palju enamat. Halvimal juhul on sul tunne, et sa oled saanud lummavat massaži. Parimal juhul muutub kogu su elu, millekski suurepärasemaks täieliku kergusega.

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga